Полицията в Русе издирва три непълнолетни сестри. Това съобщиха от

...
Полицията в Русе издирва три непълнолетни сестри. Това съобщиха от
Коментари Харесай

Паника в Русенско: Дядо търси трите си внучки! Излезли преди полунощ и над седмица ги няма

Полицията в Русе търси три малолетни сестри. Това оповестиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи. В Районно ръководство „ Полиция” – Две могили са постъпили заявки от мъж от село Иваново, по отношение на търсене на внучките му: Глория, Силвия и Станка, които са живеели в дома му. По негови данни трите са напуснали жилището си на 29 май към 23:30 часа и от този момент са в неопределеност.

Полицията е подхванала и осъществя всички нужни дейности и издирвателни мероприятия за определяне на местонахождението им.
Близките на малолетните девойки са поискали да се потърси и съдействието на средствата за всеобщо осведомление.

От полицията дават следната информация за лицата:
Глория Иванова Станкова на 17 години. Тя е на забележима възраст сред 16 и 17 година Висока е към 165 см; с обикновено телосложение; коса – права, черна; очи – кафяви. Облечена е била със сини дънки и жълто яке.

Силвия Иванова Станкова на 15 години. Тя е на забележима възраст сред 15 и 16 година Висока е към 155-160 см; със едва телосложение; коса – черна; очи – кафяви. Облечена е била с черно кожено яке, сини дънки и черни платнени обувки.

Станка Иванова Станкова на 16 години. Тя е на забележима възраст сред 16 и 17 година Висока е към 150 см; със едва телосложение; коса – черна; очи – кафяви.

Гражданите, които разполагат с информация за девойките и тяхното местоположение, могат да оказват помощ като подадат информация в полицията на телефони:
• (082) 882 488, районно управление (на МВР) – Две могили;
• (082) 882 316 / (082) 882 319, „ Издирване “ в ОДМВР - Русе;
• тел. 112 или в най-близкото районно ръководство на Министерство на вътрешните работи.



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР