Полицията в Районно управление - Оряхово е задържала 17-годишен младеж

...
Полицията в Районно управление - Оряхово е задържала 17-годишен младеж
Коментари Харесай

Полицията в Оряхово откри 74 пликчета метаамфетамин и кетамин при обиск на 17-годишен младеж

Полицията в Районно ръководство - Оряхово е задържала 17-годишен юноша поради открита у него дрога, оповестиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи (ОД на МВР).

След оперативно-следствени дейности на чиновници на районно управление (на МВР) - Оряхово  е осъществена инспекция  в частен парцел в града. При обиск на 17-годишния жител на парцела са открити 46 пликчета, съдържащи кетамин и  28 пликчета, съдържащи метамфетамин. По случая е формирано бързо полицейско произвеждане, прецизират от ОД на Министерство на вътрешните работи - Враца.

Според доклада на дирекцията за предходната година измежду присъщите начини при разпространяването на опиати в региона са потреблението на обществено слаби (безработни) и малолетни лица като дилъри на най-ниско равнище. „ Самото обезпечаване  на дрога е обвързвано с професионално направени тайници в леки коли, мотори и други,  същите се съхраняват тук-там и пространства, които не могат да бъдат свързани със самите разпространители “, написа още в доклада. Съгласно него за 2022 година разкриваемостта на закононарушенията, свързани с опиати, е 50,8 %, по отношение на 53,8 % за миналата 2021 година.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР