Полицията в Пловдив вече разполага с допълнителни тестови касети за

...
Полицията в Пловдив вече разполага с допълнителни тестови касети за
Коментари Харесай

МВР с нови касети за драг чековете в Пловдив

Полицията в Пловдив към този момент разполага с спомагателни тестови касети за експериментиране на водачите за опиати. Дарението на консумативите е направено от община Пловдив и цели повишение успеваемостта на пътния надзор.

Тестовите касети са общо 200 и са за по едно и също време разкриване на 7 групи наркотични субстанции. Те са предопределени за експериментиране на водачите с апаратите от вида Drug Test 5000 при контрола за съблюдаване на разпоредбите за придвижване и цялостната организация за понижаване на пътния травматизъм на обслужваната територия.

Консумативите са закупени и безплатно предоставени на полицията с решение на Общински съвет – Пловдив, взето по предложение на заместник-кмета по публичен ред и сигурност Йордан Ставрев. Дарението е в границите на построеното тясно съдействие и положителни взаимоотношения сред общинската администрация и дирекцията на Министерство на вътрешните работи в името на общите старания за възстановяване на пътната конюнктура и повишение сигурността и успокоение на жителите.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР