Полицията в Пловдив проверява сигнал, че шофьор на джип е

...
Полицията в Пловдив проверява сигнал, че шофьор на джип е
Коментари Харесай

МВР проверява сигнал за шофьор, ударил жена и болния ѝ съпруг, возен от линейка

Полицията в Пловдив ревизира сигнал, че водач на джип е набил двама съпрузи, единият от които бил с инсулт в кола за спешна помощ. Инцидентът беше огласен във Facebook с апел да бъде открит лидерът.

Мъж на име Лазар Станев разгласява в групата " Забелязано в Пловдив " роман на жена, като разяснява, че тя е щерка на пострадалите и негова позната. Той приканва, в случай че някой е станал очевидец на случая, да се свърже с него на персонални известия. Прилага и фотоси на джип, чиито номера се виждат, като на един от фрагментите е и лекарката, излязла от колата за спешна помощ.

Историята е качена в обществената мрежа и от админите на групата " Пловдив ", на която също е изпратена. Заради неналичието на съответна информация за пострадалите, някои консуматори се усъмниха, че историята може да не е вярна или пресилена.

По случая е формирана инспекция в Трето РУП в Пловдив, докладвано е и в прокуратурата, само че досега към момента няма доказателства за побой, обявиха импровизирано от Министерство на вътрешните работи и отхвърлиха детайлности. Уточниха обаче, че въпросният водач е открит и ще се обяснява има ли той виновност и каква.

Според описа на 5 септември кола за спешна помощ взела бащата на дамата, с цел да го транспортира от Велинград до Пловдив след изкаран преди дни инсулт. Майката пък се качила на фамилния автомобил и следвала медиците, които разпоредили двете коли да се движат постепенно и деликатно.

В Пловдив, на кръстовището на Захарна фабрика, джип BMW засякъл колата на майката и застанал сред нея и колата за спешна помощ. Съпругата на болния мъж пробвала да се пререди пред джипа, което ядосало водача му. Той излязъл от автомобила и нанесъл на дамата удар с пестник. Свидетел на случката станал и болният мъж, който видял всичко през прозореца на колата за спешна помощ. Въпреки слабото си физическо положение, той съумял да отвори вратата на колата за спешна помощ, като се опитал да отбрани жена си. В резултат водачът на BMW-то атакува и него. От шока болният мъж примрял, а биячът напуща мястото на случая.

" Това, което ще помоля вас, като читатели, е да разгласим случая и в случай че е допустимо някой, който е участвал на въпросното кръстовище-на Захарна фабрика, на 05.09.2018, в 11:30-11:34 сутринта и има предпочитание да спомага, да се свърже с служителите на реда на 3то РПУ Пловдив или с редакцията Ви като очевидец. Прилагам фотоси на колата на въпросния " благородник ". Да се знае. Може пък и да го накараме да се срами. СПОДЕЛЯЙТЕ! Нека намерим този отпадък!! ", се приканва най-после в обявата.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР