Полицията в Пловдив издирва мъж, намерил портфейл с около 1500

...
Полицията в Пловдив издирва мъж, намерил портфейл с около 1500
Коментари Харесай

Издирват мъж, намерил портмоне с 1500 лв. и не го върнал

Полицията в Пловдив търси мъж, намерил портфейл с към 1500 лв. в огромен строителен магазин, и не го върнал.

Охранителни камери обаче са го снимали и на видеото ясно се вижда лицето на мъжа, който подвига изпуснатия портфейл и го взима със себе си.

Потърпевшият е Валентин Парпулев, който на 2 март отишъл да купува материали за ремонт в банята си. Портмонето паднало от чантичката му, до момента в който търсел монета, с която да отключи количка за извършване на покупки. 10-ина минути по-късно забелязал, че то липсва. Веднага помолил чиновниците на магазина да му пуснат записите от охранителните камери и тогава станало ясно какво се е случило, описа той пред Нова телевизия.

На видеото се вижда още по какъв начин мъжът бързо оставя на касата крушките, които трябвало да заплати, и излиза от магазина. Заснета и част от колата му - вижда се марката, само че не е регистрационния номер, споделиха от магазина.

Валентин, който сега е незает и получава пари от Бюрото по труда, е подал тъжба в полицията. Той помоли в ефир въпросния човек да се свърже с него и да му върне парите и документите, които също са изчезнали.

Според униформените търсеният мъж е апаш, въпреки да е намерил портфейла.

Служителите в магазина са инструктирани да наблюдават дали той няма да се върне отново, а полицията приканва, който го разпознае, да алармира.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР