Полицията в Пловдив е предприела необходимите мерки за охрана на

...
Полицията в Пловдив е предприела необходимите мерки за охрана на
Коментари Харесай

Крути мерки в Пловдив за Ботев - ЦСКА

Полицията в Пловдив е подхванала нужните ограничения за защита на публичния ред във връзка в провеждането на футболната среща сред тимовете на Ботев (Пловдив) и ЦСКА-София, осведомиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи.

Преди, по време и след привършване на дуела униформените ще се грижат за пътната сигурност и недопускане на противообществени прояви на територията на целия град. Осигурено е засилено наличие на патрулиращи полицейски екипи, които да реагират неотложно на всеки сигнал за нарушаване, прецизираха още от ОДМВР - Пловдив.

На построените контролно-пропускателни пунктове в региона на стадиона ще бъдат осъществявани щателни инспекции на всички гости, а с цел да се избегне скупчване на искащите да гледат мача, входовете на спортното оборудване ще бъдат отворени от 17:00 часа. Униформените няма да позволяват лица без документ за самоличност; под въздействието на алкохол или наркотици; с наложени забрани за посещаване на спортни мероприятия; малолетни без пълновръстен компаньон. При определяне на неразрешени предмети и движимости, притежателите им ще бъдат отвеждани и арестувани в полицейския арест. Всички извършители ще бъдат глобени според Закона за запазване на публичния ред при провеждането на спортни мероприятия.

Създадена е организация последователите на гостуващия тим да бъдат посрещани от полицейски чиновници на километър 118 на Автомагистрала " Тракия " посока Бургас /паркинг на ресторант " Хепи " / и на път II-86 /до кръгово кръстовище с Асеновградско шосе/, след което транспортните им средства групово да бъдат съпроводени за паркиране на ул. " Димитър Ризов ".

Със заповед на кмета на община Пловдив за времето от 18:00 до 23:00 часа ще бъде спряно напълно или поетапно придвижването на МПС и рейсове от всеобщия градски превоз по следните сектори от пътната мрежа:

- бул. " Източен ", от кръстовището с бул. " Княгиня М. Луиза " до кръстовището с бул. " Санкт Петербург " ;

- ул. " Богомил ", от кръстовището с бул. " Източен " до кръстовището с ул. " Лев Толстой " ;

- ул. " Димитър Ризов " и ул. " Цветан Лазаров ", от кръстовището с бул. " Освобождение " до кръстовището с бул. " Санкт Петербург " ;

- ул. " Варшава ", от кръстовището с ул. " Богомил " до кръстовището с ул. " Славянска ".

Двубоят сред Ботев и ЦСКА от 10-ия кръг на Първа лига ще се играе в петък, 22 септември, от 20:00 часа на стадион " Христо Ботев ".
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР