Полицията в Плевен издирва роднини, близки и познати на прегазена

...
Полицията в Плевен издирва роднини, близки и познати на прегазена
Коментари Харесай

Издирват роднините на прегазена от влак жена до гарата в Плевен

Полицията в Плевен търси родственици, близки и познати на прегазена от трен жена. Във връзка с следствието се търсят хора, които могат да потвърдят самоличността на починалата, оповестиха през днешния ден от регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Плевен.
Инцидентът стана на 24 октомври, когато жена е прегазена от трен наоколо до жп гара в Плевен. Сигнал за случая е постъпил в полицията към 06.30 ч.



При огледа е открито, че към 6.25 часа пътнически трен, движещ се от Горна Оряховица за София, излизайки от региона на жп гара Плевен, минава през легнала на релсите жена. Направените проби за алкохол на машиниста и помощника на влака са негативни.
Самоличността на умрялата все още не е открита.
Жената е на хипотетична възраст 60-65 години, с растеж 152 см, леко цялостна, със светли очи, чуплива коса, боядисвана в ярко кестеняво, подстригана на къса линия. Била е облечена в плетена оранжева блуза, късо яке - на бели и сиви квадрати, обута в черен панталон, с черни, равни обувки.
Всеки, който може да даде информация за описаното лице, дано се свърже със чиновници на ОДМВР - Плевен - телефон 064 - 864 - 497.
Местопроизшествието бе посетено от екип на 02 районно управление (на МВР) - Плевен, транспортна полиция, бранш "Пътна полиция ", проверяващ служител на реда, специалист при Базова научно-техническа лаборатория при ОДМВР и правосъден доктор. Прокуратурата образува досъдебно произвеждане.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР