Полицията в Петрич разследва случай на прострелян мъж в село

...
Полицията в Петрич разследва случай на прострелян мъж в село
Коментари Харесай

Разследват мистериозна стрелба в главата на мъж в петричко село

Полицията в Петрич проверява случай на прострелян мъж в село Самуилово. Инцидентът е станал нощес пред ресторант в селото. С прострелна рана в главата е открит криминалнопроявеният Симеон Велев. Откаран е в болница и лекари се борят за живота му. 
Прочетете още
По неофициална информация дъщерята на притежателя на заведението чествала рожден ден и оттова се носила мощна музика, написа " 24 часа ". Около среднощ Симеон отишъл в ресторанта и вдигнал скандал за мощната музика. Минути по-късно си излязъл и извън се чул мощен изстрел. Гостите си отправили на открито и видели мъжът в локва кръв, а до него имало револвер. Дали самичък се е прострелял или има непозната интервенция, обясняват криминалистите, които от нощес до момента са разпитали близо 50 души.

Какво се е случило?! 

Малко след среднощ Велев отишъл в ресторанта, където имало празненство, с цел да направи забележка, че шумният ваучър го тормози и нарушава спокойствието му. Влязъл в спор със притежателя на ресторанта и поради това бил изпъден на открито.

Чул се изстрел и всички в заведението излезли, с цел да видят от кое място идва стрелбата, описаха очевидци, представени от Struma.com.

Симеон е забелязан в локва кръв, с огнестрелна рана в главата. Самопрострелял се. До него е открито и оръжието - револвер, с който се е гръмнал.

В болничното заведение се борят за живота му, а в селото гъмжи от полиция, които не престават с разпити на очевидци на кървавия случай.

Велев е познайник на ченгетата. Известен с това, че взел участие в интернационална група за трафик на хероин. Бил е залавян в Германия с огромно количество дрога и излежал присъда там.

Залавян е и в България, където също бе задържан на границата, при опит да изнесе хероин.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР