Полицията в Перник дава брифинг с информация за намирането на

...
Полицията в Перник дава брифинг с информация за намирането на
Коментари Харесай

Пресконференцията на МВР: Знаехме, че Сашко ще издържи

Полицията в Перник дава брифинг с информация за намирането на Сашко, който изчезна преди 9 дни.  По-рано през днешния ден детето беше открито от Министерство на вътрешните работи в зарязан цех край радомирското село Червена могила. Това е станало, до момента в който служители на реда са правили следващ тур в търсене на 12-годишното момче.

" Вече имаме мотив да се усмихнем. Сашко е открит жив. В положително положение е ", съобщи кметът на Перник Станислав Владимиров.

Шефът на Регионална дирекция на вътрешните работи Перник Павел Млеканов описа, че регионът е извънредно сложен за инспекция.

" Това е планина. С оглед на по този начин получената информация, потърсихме подпомагане от хора планинари и експерти, които са членове на делтапланеристки клуб. Те откриха детето ", добави той.

" Версиите бяха доста, нито една не е отхвърлена, само че хубавичко логичност сочеше, че би трябвало да бъдем в планината. "

По отношение на оцеляването, знаехме, че той може да издържи и дни в планината. Разговаряли сме с хора, които познават доста добре аутизма и имахме увещание от тях, че той ще издържи.            

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР