Полицията в Пазарджик издирва 18-годишен младеж, който снощи е убил

...
Полицията в Пазарджик издирва 18-годишен младеж, който снощи е убил
Коментари Харесай

Блокада в Пазарджишко: Издирват 18-годишен убил с нож мъж заради момиче

Полицията в Пазарджик търси 18-годишен юноша, който нощес е умъртвил 21-годишен мъж.
Престъплението е осъществено в квартал „ Запад “ към 19:00 часа.
Една от версиите е, че абсурдът е станал поради момиче. По време на нападението 18-годишният е употребявал нож, сподели представителят на полицията Мирослав Стоянов, представен от БНР.

„ Намушкването е било животозастрашаващо вследствие на това момчето е умряло. Колегите са блокирали неотложно периметъра към случилото се. На мястото е осъществен подробен оглед от дежурна група на екипи на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Пазарджик и районното ръководство в Пазарджик. В наличието на правосъден доктор неотложно е известена Окръжната прокуратура в Пазарджик и дежурен прокурор. Установено е, че причинителят е 18-годишен гражданин на регионалния град, т.е. неговата идентичност е открита. Той е напуснал местопроизшествието с лек автомобил и се укрива и към сегашния миг “, разясни Стоянов.

От полицията оповестиха, че са подхванати поредност от оперативно – издирвателни дейности за локализиране и задържане на причинителя.

Ангажиран е сериозен запас от полицейски екипи.

С работата по този случай не престават и процесуалните дейности по формираното досъдебно произвеждане от проверяващ служител на реда от регионална дирекция на Министерство на вътрешните работи в Пазарджик.

Под наблюдението на прокурор от Окръжна прокуратура за момента търсям причинителя, сподели още представителят на ОД на Министерство на вътрешните работи – Пазарджик.
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР