Полицията в Ню Йорк заяви тази неделя, че служителите ѝ

...
Полицията в Ню Йорк заяви тази неделя, че служителите ѝ
Коментари Харесай

Полицията в Ню Йорк се готви за протести от поддръжниците на Тръмп

Полицията в Ню Йорк съобщи тази неделя, че чиновниците ѝ " са подготвени да отговорят " в случаи на митинги в мегаполиса поради идното явяване на Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския пред съда в Манхатън по отношение на повдигнатите му предходната седмица обвинявания за платени от него пари на някогашната порнозвезда Сторми Даниълс преди изборите през 2016 година

Бившият президент на Съединени американски щати би трябвало да се яви на следващия ден в съда в центъра на Манхатан, с цел да му бъдат снети пръстови отпечатъци и да бъде фотографиран. Адвокатите му оповестиха, че той ще пледира почтен.

Говорител на нюйоркската полиция акцентира, че органите на реда са " на крайник " и са подготвени " да отговорят, в случай че се наложи ", като въпреки всичко посочи, че не се чакат основни закани за града.

Той добави, че полицията ще стори всичко, с цел да може симпатизантите на Тръмп да упражнят правото си на митинг по кротичък път, осведоми ежедневникът The Hill.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР