Полицията в Ню Йорк задържа предполагаемия извършител на стрелбата в

...
Полицията в Ню Йорк задържа предполагаемия извършител на стрелбата в
Коментари Харесай

Задържаха предполагаемия стрелец в метрото в Бруклин

Полицията в Ню Йорк задържа хипотетичния причинител на стрелбата в метро то на Ню Йорк. Инцидентът стана във вторник в утринния час пик на метро станция в Бруклин и при него бяха ранени минимум 29 души.

Според Кичант Сюел - комисар на полицията в Ню Йорк , 62-годишният Франк Р. Джеймс е бил видян от минувачи в Ийст Вилидж в сряда следобяд и задържан без произшествия. Транспортиран е в 9-ти регион на Ню Йорк , а полицията ревизира кой се е обадил на телефона за местонахождението му. Според АП и Си Ен Ен самият Джеймс се е обадил на органите на реда.

Джеймс ще бъде упрекнат според федерален закон, който не разрешава терористични и други насилствени офанзиви в системата за публичен превоз. Федералното държавно управление ще го упрекна и за секване на щатските граници, написа БНР.

Ако обвиняванията бъдат потвърдени и стрелецът бъде приет за отговорен, той може да получи присъда пожизнен затвор за нападението, при което минимум десетина души бяха простреляни, а други пострадаха в създалата се суматоха. Разследването на случая продължава.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР