Полицията в Ню Йорк съобщи, че издирва 62-годишния Франк Джеймс

...
Полицията в Ню Йорк съобщи, че издирва 62-годишния Франк Джеймс
Коментари Харесай

Полицията издирва 62-годишен мъж за атаката в Ню Йорк

Полицията в Ню Йорк заяви, че търси 62-годишния Франк Джеймс във връзка със стрелбата в метрото в Бруклин във вторник. Според тях той е наел камиона, обвързван със стрелбата. Джеймс е наел камиона във Филаделфия ден преди стрелбата, заяви CNN.

Според проверяващи те разполагат с видео на причинителя. По думите им той е негър мъж.

Длъжностните лица прецизираха, че досега нямат арестуван, обвързван с стрелбата, при която бяха ранени минимум 29 души. Те не са с заплаха за живота. От тях 10 души са простреляни, а другите са потърпевши при суматохата от нападението в метрото.

Нападателят е стрелял 33 пъти. На мястото на престъплението са били открити револвер, пълнители, взривени и невзривени гранати и брадвичка.

Инцидентът стана на метростанцията на 4-то авеню и 36-та улица в квартал „Сънсет Парк“ в Бруклин към 8:30 ч локално време (15:30 часа българско време). На мястото е имало мощно задимяване.

Полицията заяви, че съгласно прелиминарен отчет причинителят е бил мъж, евентуално носещ противогаз и оранжева строителна жилетка, който е избягал от местопроизшествието.

На метростанцията няма останали рискови предмети, оповестиха от нюйоркската полиция. Властите през вчерашния ден оповестиха, че проверяват произшествието и като терористичен акт.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР