Полицията в Ню Йорк разпространи кадри от камери, които носят

...
Полицията в Ню Йорк разпространи кадри от камери, които носят
Коментари Харесай

Полицай застреля студент, въоръжен с пистолет играчка

Полицията в Ню Йорк популяризира фрагменти от камери, които носят служителите на реда със себе си, на които се вижда по какъв начин чиновници на реда прострелват студент, въоръжен с нож и револвер играчка. В течение на един час служителите на реда договарят с 31-годишния Мигел Ричард, който е учил осведомителни технологии, с цел да го убедят да легне на пода, написа в. " Дейли Мейл ".


Полицаите са пристигнали в квартирата му в Бронкс, откакто притежателят ѝ съобщил, че Мигел не се е свързвал с него няколко дни. Когато служителите на реда влезнали в жилището, мъжът стоял на колене в спалнята и носил слънчеви очила. В ръцете си е имал нож и е мълчал. Поведението на Мигел е било много необичайно.

Като цяло офицерите споделили на Мигел да остави оръжията на земята най-малко 50 пъти, още 72 пъти те му споделили да си вдигне ръцете нагоре. Стражите на реда също са употребявали обръщението " брат " и даже помолили мъжа да намерения за майка си, само че всичко било безрезултатно. " Брат, нали има някой, който да обичаш. Помисли за този човек ", споделя единият служител на реда.

Бащата обаче счита, че служителите на реда невъзмутимо са умъртвили сина му. По случая е стартирано следствие.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР