Полицията в Ню Йорк изпраща над 1000 униформени в целия

...
Полицията в Ню Йорк изпраща над 1000 униформени в целия
Коментари Харесай

Полицията обикаля Ню Йорк и разпръсква хората

Полицията в Ню Йорк изпраща над 1000 униформени в целия град през уикенда за използване на разпоредбите за физическо разграничаване.
Те обикалят из всичките пет региона на мегаполиса, защото жителите му желаят да излязат поради стоплянето на времето, оповестяват CBS и Fox News.
" Барбекюта с огромни събрания на хора дружно, проведени спортни събития, хора, които се мотаят дружно, пробвайки се да пият или нещо по тези линии - ние ще предотвратим това. Ще действаме интензивно ", изяснява шефът на полицията Терънс Монахан.
Той изясни, че полицията няма да тормози хора, " които просто вървят дружно, спортуват или са със фамилията си. Те нямат маски, ние ще им дадем и маска ".
Обществеността би трябвало да е готова за " чиновници за обществено разграничаване " пешком и на колела и в транспортни средства, " като подсигурява съблюдаване на процедурите за обществено разграничаване и образование на обществеността за тези процедури, тъй че всички ние можем да помогнем за прекъсване на разпространяването на ковид, запазвайки всички нюйоркчани в сигурност и здрави ", показват от Нюйоркската полиция.
От 16 март полицията е направила 60 ареста и е издала 343 призовки, свързани със общественото разграничаване. Монахан съобщи, че този уикенд могат да бъдат осъществени още арести, макар че се надява, че това не се стигне до това. " Хората би трябвало да схванат какъв брой рисков е този вирус ", предизвести той
Кметът на Ню Йорк Бил де Блазио разгласи тази седмица, че проектът на града да отвори някои улици за пешеходци и велосипедисти стартира в събота. Първите 7 благи отворени улици, ситуирани вътре и в непосредствена непосредственост до парковете на града, са предопределени да разширят лимитираните публични пространства. Планът е в последна сметка да се отворят най-малко 40 - и до 100 благи улици.
Но Де Блазио предизвести, че в случай че има несъразмерни събирания, " на всички места ще има ответни реакции ".
Ню Йорк към момента е главното огнище на епидемията в Съединени американски щати, като в лечебните заведения се одобряват по близо 1000 новозаразени дневно. Броят на жертвите обаче е намалял фрапантно.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР