Полицията в Нигерия е спасила 10 души, включително четири деца,

...
Полицията в Нигерия е спасила 10 души, включително четири деца,
Коментари Харесай

Полицията в Нигерия разкри „фабрика за бебета“

Полицията в Нигерия е избавила 10 души, в това число четири деца, четири бременни дами и две други дами от противозаконен дом за майчинство , оповестиха управляващите в сряда, представени от Агенция Франс Прес.
Операцията е извършена във вторник в в региона на Моу в югозападния щат Огун. " Действайки по информация, нашите чиновници нахлуха в противозаконния дом за майчинство и избавиха 10 души, в това число четири деца и шест дами, четири от които са бременни ", сподели представителят на полицията Абимбола Ойееми пред Франс прес.
Той показва, че дамите споделили на полицията, че
" Фабриките " нормално са дребни противозаконни уреди,представяни като частни медицински клиники, в които се обитават бременни дами и бебетата им се оферират за продажба.
 В Нигерия разрушиха фабрика за бебета В Нигерия разрушиха " фабрика за бебета "
Полицията в Нигерия разгласи, че са освободили 19 дами и девойки от " фабрика за бебета " в най-големия град в страната Лагос, написа Евронюз...
В някои случаи младите дами са арестувани срещу волята им и са изнасилвани, преди бебетата им да бъдат продадени на черния пазар.
Ойееми сподели, че двама обвинени, мъж с физически увреждания и дъщерята на собственичката на клиниката, са задържани. Самата шефка на „ фабриката “ пробва бягство, само че полицията работи интензивно да я залови и изправи пред правораздаването, сподели Оейеми.
Бегълката към този момент се е срещала с правораздаването по обвиняване в същата постъпка. Срещу нея се водело дело за трафик на хора след арест при започване на тази година, само че била пусната под гаранция, след което се върнала към нормалния си бизнес.
Още:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР