Полицията в Монтана спипа бракониери с незаконни дърва при две

...
Полицията в Монтана спипа бракониери с незаконни дърва при две
Коментари Харесай

Полицаи от Монтанско спипаха бракониери с незаконни дърва

Полицията в Монтана спипа бракониери с противозаконни дърва при две инспекции в региона, оповестяват от Министерство на вътрешните работи.
Служители на Участък Вълчедръм заловили двама поданици на село Разград, до момента в който превозвали нелегално добита дървесина. Вчера след сигнал за противозаконна сеч и транспорт на дърва полицейските чиновници направили обход в землището на селото, където в местността " Ралчин дол " открили двама локални поданици, транспортирали с мотофрези с прикачено ремарке общо към кубик дърва от типа " див орех ", без контролна горска марка и превозен билет, удостоверяващи произхода им. На нарушителите са формирани актове по Закона за горите. Дървата и два моторни триона са предадени с протокол за непринудено предаване. По случаите са формирани преписки.
Незаконно съхранявани дърва за огрев пък били конфискувани от частен парцел в берковското село Замфирово. Около 13.30 ч. през вчерашния ден след получена информация чиновници на реда направили инспекция в частен дом в селото, населяван от 41-годишна жителка. В двора на къщата са открити 0.5 пространствени куб. метра прясно отсечени церови дърва за огрев, които били без сложена контролна горска марка и нямали документи за генезис. На собственичката е формиран акт по Закона за горите, формирана е кореспонденция. 
 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР