Полицията в Лос Анджелис съобщи, че разследващите са установили причината

...
Полицията в Лос Анджелис съобщи, че разследващите са установили причината
Коментари Харесай

Властите крият причината за катастрофата с Тайгър Уудс

Полицията в Лос Анджелис заяви, че проверяващите са открили повода за злополуката през февруари в присъединяване на Тайгър Уудс, която нанесе съществени контузии на тялото му, само че отхвърлиха да дадат спомагателни детайлности, цитирайки опасения по отношение на персоналното пространство на голфъра.

Шерифът на окръг Лос Анджелис Алекс Вилануева съобщи, че следствието на случая на 23 февруари, който остави Тигъра със съществени контузии на десния крайник, в този момент е приключено. Въпреки това, той добави, че няма да бъде дадена информация за случилото се, в случай че американецът не даде разрешението си.

„ Изясни се повода за случая, следствието бе завършено. Въпреки това, ние се свързахме с Тайгър Уудс и неговия щаб. Има някои проблеми във връзка с персоналното пространство при даването на информация за следствието и ще ги попитаме дали желаят да дадем информация. Ако получим зелена светлина за това, ще ви дадем цялостна информация по отношение на случая “, сподели той.

Уудс пострада съществено, когато колата му излетя от пътя и се обърна на няколко пъти по време на случай предишният месец в Ранчос Палос Вердес.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР