Полицията в Ланкашир намери тялото на мистериозно изчезналата преди около

...
Полицията в Ланкашир намери тялото на мистериозно изчезналата преди около
Коментари Харесай

Намериха тялото на мистериозно изчезналата Никола Бюли, но разследването повдигна още въпроси - Свят

Полицията в Ланкашир откри тялото на мистериозно изчезналата преди към три седмици Никола Бюли във водите на река Уайър , заяви Би Би Си, като означи, че полицията към момента не е идентифицирала дефинитивно " находката ". За последно да разхожда кучето си край реката в Сейнт Майкълс на Уайър в Ланкашир. Телефонът й е открит на скамейка до водния басейн. От тогава следите й се губят, а полицейски инспектори разясниха, че са изправени пред извънредно необикновен случай.

Партньорът на Никола Пол Анел споделя за болката на фамилията след намирането на тялото.

Полицията продължава да дефинира гибелта на дамата за " необяснима ". Бившият основен суперинтендант на полицията на Ланкашир Боб Истууд отбрани следствието на силите на реда от възходящия брой рецензии.

Запитан по какъв начин е допустимо тялото да бъде открито на една миля от последното известно местоположение на Бюли чак в този момент, макар огромното претършуване на реката, той изясни, че реката е пълноводна и бързо течаща. Тази констатация влиза в фрапантно несъгласие с предходното мнение на полицията, че тялото би трябвало да е в непосредствена непосредственост до пейката с телефона.

" Начинът, по който приливът идва и се отдръпва... допустимо е тялото да е потъвало и изплувало и в последна сметка да е било предадено от водата. " Да скочи... и автоматизирано да приемеш, че тялото е било там от самото начало, е прекомерно безгрижно ", споделя обаче Истууд.

Той съобщи, че старши контрольор Ребека Смит, старши проверяващ служител на реда по случая, е била подложена на женомразки обиди по време на триседмичното търсене, което притегли вниманието на цялата страна. Истууд упрекна " по този начин наречените експерти ", че са се наложили над следствието и фамилията на Никола Бюли и че те " подхранват маниите на доста хора ".

Бюли работи като ипотечен съветник. Тя е забелязана за финален път на 27 януари да разхожда своя спрингер шпаньол Уилоу, откакто е оставила двете си дъщери на 6 и 9 година на учебно заведение. Животното е открито скоро по-късно дружно с телефона ѝ на скамейка край стръмен речен бряг.

Тялото е било на към километър от мястото, където е била забелязана за финален път, в дребното селце Сейнт Майкълс на Уайър. Предполага се, че двама души, разхождащи кучетата си край реката, са забелязали натрупа и са се обадили в полицията.

Издирването провокира голям интерес, доста хора посетиха и снимаха региона, а в обществените мрежи се разпространиха голям брой спекулации и разнообразни несериозни теории. Всичко това накара полицията да ограничи периметъра. Един инфлуенсър беше арестуван и санкциониран, откакто разгласява, че е бил в " задните градини на хората през нощта ", други двама също бяха задържани поради злонамерени известия до енорийските съветници по случая.

Разследването на полицията на Ланкашир доби изключителна известност и поради разкритията за битката на Бюли с менопаузата и алкохола. Семейството й реагира, че е наясно със тактиката на полицията да разкрива пикантни детайлности, защото " има хора, които спекулират и заплашват да продават истории за нея ".

Загриженост за изказванията на полицията показаха министър председателят Риши Сунак, водачът на общините Пени Мордаунт и вътрешният министър Суела Браверман.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР