Полицията в Кюстендил издирва Галя Дамянова Христова. Тя е на

...
Полицията в Кюстендил издирва Галя Дамянова Христова. Тя е на
Коментари Харесай

Полицията в Кюстендил издирва 33-годишна жена

Полицията в Кюстендил търси Галя Дамянова Христова. Тя е на 33 години, от Кюстендил е и е в неопределеност от първи юни. Около 22:00 ч. дамата е напуснала дома си.

Последно той е бил видян на 27 май в Елхово

Галя Дамянова Христова е оповестена за общодържавно търсене след постъпила молба от фамилията ѝ. По данни на фамилията не е взела никакви персонални движимости със себе си, телефон и пари.

Полицията в Кюстендил моли жителите, които имат информация за нея, да се обадят на тел. 112 или в най-близкото отделение на Министерство на вътрешните работи.

 „ Накрая ми целуна ръцете “: Жената, станала обект на брутално принуждение, се опасява от сянката си 3 мин. „ Накрая ми целуна ръцете “: Жената, станала обект на брутално принуждение, се опасява от сянката си  Медицинският хеликоптер транспортира жена в тежко положение от Шумен (ВИДЕО и СНИМКИ) 3 мин. Медицинският хеликоптер транспортира жена в тежко положение от Шумен (ВИДЕО и СНИМКИ)  Георги Рачев: В петък ще бъде турбо горещина с турбо слънце 3 мин. Георги Рачев: В петък ще бъде турбо горещина с турбо слънце  Васил Терзиев: Ако остарялата организация на придвижването по бул. „ Витоша “ е по-добра, ще го мислим 5 мин. Васил Терзиев: Ако остарялата организация на придвижването по бул. „ Витоша “ е по-добра, ще го мислим  6-цилиндрови и 335 конски сили: Показаха новите патрулки (СНИМКИ) 2 мин. 6-цилиндрови и 335 конски сили: Показаха новите патрулки (СНИМКИ)  МОН: Матурите да се организират на таблети 3 мин. МОН: Матурите да се организират на таблети  „ Накрая ми целуна ръцете “: Жената, станала обект на брутално принуждение, се опасява от сянката си 3 мин. „ Накрая ми целуна ръцете “: Жената, станала обект на брутално принуждение, се опасява от сянката си  Медицинският хеликоптер транспортира жена в тежко положение от Шумен (ВИДЕО и СНИМКИ) 3 мин. Медицинският хеликоптер транспортира жена в тежко положение от Шумен (ВИДЕО и СНИМКИ)  Георги Рачев: В петък ще бъде турбо горещина с турбо слънце 3 мин. Георги Рачев: В петък ще бъде турбо горещина с турбо слънце  Васил Терзиев: Ако остарялата организация на придвижването по бул. „ Витоша “ е по-добра, ще го мислим 5 мин. Васил Терзиев: Ако остарялата организация на придвижването по бул. „ Витоша “ е по-добра, ще го мислим  6-цилиндрови и 335 конски сили: Показаха новите патрулки (СНИМКИ) 2 мин. 6-цилиндрови и 335 конски сили: Показаха новите патрулки (СНИМКИ)  МОН: Матурите да се организират на таблети 3 мин. МОН: Матурите да се организират на таблети

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР