Полицията в Кралство Холандия разпространи преди празниците клип, в който

...
Полицията в Кралство Холандия разпространи преди празниците клип, в който
Коментари Харесай

Ангел Джамбазки Алармира! В Момента Водеща Европейска Страна Води Невиждана До Днес Антибългарска Кампания!

Полицията в Кралство Холандия популяризира преди празниците клип, в който приканва своите жители да се пазят от кражби по така наречен „ български способ “.

По пояснения от полицията на Кралство Нидерландия „ българският способ “ се характеризира с разтрошаване на цилиндричната брава, като платката на вратата просто бива развинтена с отвертка, след което заключването на цилиндъра се прекъсва.

Това название е скандално, дискриминационно и по никакъв метод не се вписва в така наречен „ европейски полезности “, които Холандия претендира, че изповядва бидейки член на Общността, споделя евродепутатът и заместник-председател на Вътрешна македонска революционна организация Ангел Джамбазки.

По изложение в интернет страници на компании за софтуерна отбрана става очевидно, че този способ е измежду най-разпространените, защото е много елементарен и не са нужни скъпи материали. По този способ крадците могат да обхванат в границите на една минута.

Нека да си представим по какъв начин биха реагирали холандските управляващи и жители, в случай че българската полиция предизвести жителите да се пазят от „ холандска педофилия “, да вземем за пример, пита иронично българският евродепутат.

Той напомня, че това надалеч не е първата антибългарска демонстрация на високо държавно и институционално равнище от страна на Кралство Холандия.

Джамбазки дава образец с антибългарската акция, водена от политика Герт Вилдерс, както и със скорошните скандални изказвания на холандски и белгийски евродепутати, които упрекваха България, тъй като техните турски гласоподаватели били принудени да си заплащат винетки в България.

Ангел Джамбазки упорства за неотложно публично опрощение от страна на Кралство Холандия. Той ще насочи въпрос към Еврокомисията дали е задоволително за Европейска комисия в една държава-член на Европейски Съюз да се прави такава скандална агитация против жителите на друга страна – също член на Съюза.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР