Полицията в Котел задържа 43-годишен румънски гражданин за подкуп, съобщиха

...
Полицията в Котел задържа 43-годишен румънски гражданин за подкуп, съобщиха
Коментари Харесай

Пиян шофьор без книжка се заби в ограда на къща в Сливенско

Полицията в Котел задържа 43-годишен румънски жител за рушвет, оповестиха от ОД на Министерство на вътрешните работи.
На 5 юни, на ул. “Васил Левски “ в града, е спрян за инспекция автомобил, ръководен от лидер на 43-години от Румъния.
Водачът жестоко е нарушил разпоредбите за придвижване в обитаемо място и е направил погрешно изпреварване. При поискване на документите, той е сложил в тях банкнота от 50 евро.
Мъжът е задържан за 24 часа, а банкнотата е конфискувана с протокол. При различен случай - лидер с алкохол над 2 промила и пренасящ откраднато жито е заловен от чиновници на Районното управление-Котел.
На 5 юни, на път в местността "Трите вяръра ", край Котел, е спрян за инспекция автомобил, ръководен от лидер на 34-години от село Ябланово. Пробата за приложимост на алкохол, осъществена с техническо средство, е посочила позитивен резултат над 2,00 промила.
При инспекцията полицейските чиновници намират в багажника на автомобила три чувала зърно, с тегло към 100 кг. В процеса на работа се открива, че зърното е обект на кражба от парцел на локален аграрни производител.
34-годишният мъж е арестуван за 24 часа. Служители на Районно управление-Нова Загора са глобили недееспособен лидер, предизвикал пътно произшествие след приложимост на алкохол.
На 5 юни е получено известие за зародило пътно произшествие в село Караново. Пристигналите на място униформени откриват, че 31-годишен мъж от същото село, лидер на автомобил, е изгубил ръководство и се е блъснал в ограда на къща.
От произшествието няма потърпевши хора. Водачът е недееспособен, използвал е алкохол над 2,00 промила. Проверката е осъществена с техническо средство на мястото на случая.
Мъжът е арестуван за 24 часа, като са формирани два акта.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР