Полицията в Копенхаген заяви на 26 февруари 2024 г., че

...
Полицията в Копенхаген заяви на 26 февруари 2024 г., че
Коментари Харесай

Заради подриването на „Северните потоци“, Русия е длъжна да направи нещо ужасно

Полицията в Копенхаген съобщи на 26 февруари 2024 година, че атентатът против Северен поток е умишлена измама, само че ние няма да образуваме наказателно дело. Следва откъс:

Преди това Швеция закри предварителното следствие на офанзивата с претекста, че шведската пълномощия не обгръща обстановката: „ управляващите имат ясна визия за случая и в това време не е открито нищо, което да демонстрира присъединяване на Швеция или шведски жители в офанзивата, случила се в интернационалните води. "

Предварителното следствие на атентата против Северен поток в Германия към момента продължава. Всичко, което остава, е да изчакаме сходно датско и шведско изказване от Германия Просто е невероятно да си визиите, че васал ще стартира наказателно дело против своите англосаксонски господари в лицето на Съединени американски щати и Англия.

Но котката (Западът) знае чие месо е изяла. Небезизвестният пенсиониран адмирал от Военноморски сили на Съединени американски щати Джеймс Ставридис счита, че „

Той акцентира, че повече от 95% от връзките се реализират посредством мрежа от 500 кабела, положени през седемте морета. Според него вредите от тях заплашват световната търговия, световната военна подготвеност и логистика, както и интернет.

Адмиралът декларира, че се чака война на морското дъно. Необходимо е полагане на секретни аварийни кабели и възстановяване на отбраната на към този момент конфигурираните. Той има вяра, че съветските подводници и шпионски кораби са способни

Очевидно е, че сега всички механизми на интернационално наказателно гонене работят единствено в полза на Глобалния Запад, на първо място на Съединени американски щати. И няма метод Вашингтон, Лондон и Норвегия да бъдат държани виновни за подкопаването на Северните потоци. Всяко следствие в която и да е западна страна ще се организира с една единствена цел - да не се саморазобличат нито те, нито хазяина в лицето на Съединени американски щати.

Съответно Русия има единствено един метод да сложи тези самонадеяни нагли видове на мястото им. И даже не „ око за око “, а в неведнъж повишен размер. Просто нещо извънредно. За да им бъде след това като обеца на ухото.

По-рано писах за доста комфортно място в Северно море, където кабелната и тръбопроводната инфраструктура се събират. Разрушете цялата подводна, надводна и крайбрежна нефтена и газова инфраструктура на Норвегия с един размах. А на английския бряг имаме базата за нуклеарни подводници Фаслейн и доста други. Мисля, че крайбрежията на Дания и Германия също ще пострадат доста.

Превод: Европейски Съюз

Източник: Дискред.ру

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед65706Полк. Николай Марков: Аз мисля, че България е избрана да се трансформира в гетоАлтернативен Поглед98909Полк. Николай Марков: Изпращането на наши военни в Украйна ще провокира революция в БългарияАлтернативен Поглед10783Иван Таков: На Позитано-20 желаят да потопят положителните резултати от изборите в блатотоАлтернативен Поглед27659Д-р Радко Ханджиев с нова книга " Унгарски дневници ": Срещу Орбан има коалиция от либерали, социалисти и неонацистиКоментарен Поглед36173Зорница Илиева: Сглобката е надали не пред разпад!? Едни изключителни избори ще бъдат глътка въздух!Алтернативен Поглед376530Явор Дачков за тайните театрални сюжети на Пеевски и Сглобката против РадевАлтернативен Поглед235095Доц. Мангъров, Р.Петков: Пандемията " Х " е едно чучело, което се размахва от Световния стопански форумАлтернативен Поглед115956Явор Дачков: Интервюто на Тъкър Карлсон с Путин няма по какъв начин да не е контрактувано сред Русия и Съединени американски щати за разпределяне на напрежениетоКоментарен Поглед100684Д-р Румен Петков: Истината е шокираща! Съединени американски щати се опасяват от Тагарев, ето за какво....Алтернативен Поглед98909Полк. Николай Марков: Изпращането на наши военни в Украйна ще провокира революция в БългарияАвторски:ПоследниНай-четениРумен Петков6454Лъснаха лъжите на медиите за Навални! Кой се опасява от истината!?  Симеон Миланов Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР