Полицията в Китай прие строги мерки за придвижване на спецоперации

...
Полицията в Китай прие строги мерки за придвижване на спецоперации
Коментари Харесай

Полицията в Китай прие строги мерки за противодействие на киберпрестъпността

Полицията в Китай одобри строги ограничения за напредване на спецоперации против проведената престъпност, обвързвана с киберпространството.

Отбелязвайки, че проведената престъпност от ден на ден навлиза в киберпространството, Министерството на публичната сигурност прикани полицията в цялата страна да разбере изцяло заплахата от закононарушението и да даде тежест на спецоперациите в ежедневната си работа за битка с проведената престъпност.

Тези дейности са ориентирани най-вече към престъпни закононарушения като измами с онлайн заеми и събиране на задължения, които са извънредно резултатни изключително в онлайн среда. Министерството прикани за усилване на наказателните изследвания и поддръжката на правната политика в съдействие с други съответни органи и акцентира смисъла на ранното предизвестие, защитните ограничения и взаимните механизми.

Министерството на публичната сигурност започва специфична интервенция сред осем съответни отдела през 2022 година Досега те са разрушили повече от 400 незаконни групировки, в това число над 20 групи за проведена престъпност. Над 8800 такива случая са разрушени в границите на спецоперацията.
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР