Полицията в Кипър откри тяло в езеро днес, което се

...
Полицията в Кипър откри тяло в езеро днес, което се
Коментари Харесай

Откриха тялото на 5-ата жертва на серийния убиец в Кипър, не е ясно дали е жена или дете

Полицията в Кипър откри тяло в езеро през днешния ден, което се счита, че е петата жертва на хипотетичен сериен палач, който нападал задгранични дами в продължение на съвсем три години без да бъде оголен, съобщи Ройтерс.

Водолази са извадили тялото от езеро западно от столицата Никозия - същото място, където тяло на жена беше открито в потопен куфар преди седмица.

" Намерено е разложено тяло. Не предстои на идентификация и е откарано в моргата за допълните изследвания ", съобщи полицейски чиновник. Друг формален представител сподели, че това тяло също е било в куфар. Не е ясно дали тялото е на жена или на дете, отбелязва в. " Сайпръс мейл ", представен от Българска телеграфна агенция.

35-годишен армейски капитан призна за общо седем убийства на дами, с които се бил свързал в уеб сайтове за запознанства. Сред хипотетичните жертви са и две девойки - на 6 и на 8 години, които са дъщери на изчезналите. Той е в ареста от края на април.

Смята се, че две от жертвите са от Филипините - майка и щерка. Майка и щерка от Румъния също са измежду хипотетичните жертви на килъра, както и една жена от Непал. Повечето от чужденките са работели като домашни помощнички на острова и са изчезнали сред септември 2016 година и август 2018 година

По-рано през днешния ден бе обявено, че обвиненият е разследван и за обезчестяване на чужденка.

Случаят провокира отвращение в страната, а управляващите бяха подложени на критика поради дефекти в следствието на сигналите за изчезнали дами. Кипърският президент Никос Анастасиадис уволни в петък началника на полицията, а ден по-рано министърът на правораздаването подаде оставка.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР