Полицията в Кипър е открила човешки останки по време на

...
Полицията в Кипър е открила човешки останки по време на
Коментари Харесай

В Кипър откриха нова жертва на сериен убиец

Полицията в Кипър е разкрила човешки остатъци по време на продължаващото следствие на хипотетични сериен палач, за който се допуска, че е лишил живота на седем души и е останал неразкрит в продължение на три години, заяви Ройтерс.

Според полицията обвиненият - боен от кипърската войска, е признал убийството на пет дами и на 6- и 8-годишните дъщери на две от жертвите. Той се свързвал с тях посредством уебсайт за запознанства.

Досега са открити три тела. В неделя е открито още едно разлагащо се тяло, сложено в куфар, който е бил хвърлен в токсично езеро покрай изоставена мина западно от столицата Никозия. Свидетели прибавят, че са видели полицията да води обвинения до мястото ден по-рано.

Разследването на случая продължава.

На тялото на първата открита жертва се натъкнали туристи преди две седмици в шахта.

Смята се, че две от жертвите - майка и щерка от Румъния, са изчезнали през септември 2016 година, а последната, жена от Филипините - през август 2018-а. 

В последните дни са намерени три тела. Едното е разпознато като Мери Роуз Тубирчио, 39-годишна, изчезнала през май 2018 година Все още не е ясна ориста на изчезналата ѝ 6-годишна щерка. Другите две открити тела са на филипинка и на непалка, изчезнали през 2018-а.

Полицията бе остро подложена на критика, че не е стигнала по-рано до причинителя - след докладването на изгубването на дамите. Органите на реда дадоха отговор, че законодателството лимитира работата им, като не им разрешава да ревизират доказателства като историята на телефонни диалози без позволение от съда. Такова се издава единствено в случай че престъпната демонстрация се санкционира с над 5 години затвор.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР