Полицията в Казанлък отстрани двама свои служители след разпространяването на

...
Полицията в Казанлък отстрани двама свои служители след разпространяването на
Коментари Харесай

Двама полицаи са отстранени след кадри на брутално насилие в Казанлък |

Полицията в Казанлък в профил двама свои чиновници след разпространението на любителско видео на брутално полицейско принуждение при задържането на мъж, който бяга преди този момент с кола, заяви " Нова телевизия ".

В 9 часа сутринта. Първоначално колата е засечена да се движи в насрещното на централен бул. в града. При преследването 25-годишният водач подхванал извънредно рисково шофиране. Полицията стреляла със стоп-патрони. Младият мъж взема решение да спре автомобила и да бяга пешком. Малко по-късно е хванат. Той е престъпно проявен. Тестовете демонстрират, че е карал след приложимост на опиати. Кадри, публикувани в интернет, демонстрират удари с палка и ритници от служителите на реда по арестувания, до момента в който той е с белезници.

Двама от тях са отстранени. " Действията на чиновниците на реда са неприемливи. Със заповед на шефа на Областна дирекция на вътрешните работи Стара Загора е формирано произвеждане за тежко нарушаване на служебната дисциплинираност ", обясниха от полицията.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР