Полицията в Калифорния издирва вероятен сериен убиец, който може би

...
Полицията в Калифорния издирва вероятен сериен убиец, който може би
Коментари Харесай

Издирват сериен убиец в Калифорния

Полицията в Калифорния търси евентуален сериен палач, който може би е направил най-малко пет убийства в дребен калифорнийски град, оповестиха органите на реда.

Детективите разпространиха замъглени фотоси на мъж, който желаят да разпитат по отношение на поредицата от убийства в Стоктън, където за по-малко от три месеца са умряли петима души. " Не знаем кой е този човек на видеото ", споделя Джо Силва от полицията в Стоктън.

Лицето от видеото е било снимано от камерата наоколо до редица местопрестъпления, сподели Силва.

Тази седмица те оповестиха, че шестото ликвидиране в близкия Оукланд, което се е случило предходната година, също може да е обвързвано.

" Категорично дава отговор на определението за сериен палач ", съобщи Силва.

Началникът на полицията в Стоктън Стенли Макфадън сподели, че петте смъртоносни престрелки в един регион на Стоктън сред 8 юли и 27 септември имат редица сходства. Макфадън не даде детайлности за приликите, като се изключи че сподели, че те са свързани с балистични доказателства.

Поне три от жертвите са били бездомници, както и една жена, която е била простреляна, само че не е била убита, през април предходната година в града. 

Стоктън, град с население към 350 000 души, се намира на 40 благи южно от столицата на щата Калифорния Сакраменто.

Силва съобщи, че естеството на убийствата е предиздвикало локалната общественост да бъде " доста загрижена " и полицията е нараснала броя на вечерните и ранните утринни патрули. " Молим общността да бъде наясно със заобикалящата ви среда. Ако въпреки всичко ви се постанова да пътувате през нощта или в ранните утринни часове, пробвайте се да вземете със себе си другар или член на фамилията, а също по този начин да избягвате тъмните региони ", сподели той. 

Силва съобщи, че е оповестена премия от 125 000 $ за информация, която да докара до залавянето и осъждането на килъра или убийците, като всеки ден в полицията постъпват стотици препоръки.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР