Полицията в Италия и няколко други европейски страни арестува 22

...
Полицията в Италия и няколко други европейски страни арестува 22
Коментари Харесай

Италия конфискува активи на стойност 600 милиона евро във връзка с предполагаема измама с фонда за възстановяване на ЕС

Полицията в Италия и няколко други европейски страни арестува 22 души и конфискува активи на стойност 600 милиона евро по отношение на хипотетична машинация, обвързвана с възобновяване на Европейски Съюз след пандемията фонд.

Италианската финансова полиция заяви, че е конфискувала жилища, вили, първокласни коли, часовници и бижута на обща стойност над 600 милиона евро. Добавя се, че са били разследвани над 100 подозрителни финансови транзакции.

Предполагаемата машинация евентуално ще съживи опасенията за евентуална корист с фонда на Европейски Съюз за възобновяване на стойност 800 милиарда евро, еднократна взаимна стратегия за заеми, която беше стартирана, с цел да се рестартира стопанската система на блока след пандемията Covid-19.

Италия е най-големият обособен адресат на фонда в блока, плануван да получи към 200 милиарда евро безплатни средства и заеми.

Случаи на хипотетични измами, включващи Средствата от Европейски Съюз попадат под юрисдикцията на основаната в Люксембург Европейска прокуратур...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР