Полицията в Испания разследва необичайни случаи на порнография – изкуствен

...
Полицията в Испания разследва необичайни случаи на порнография – изкуствен
Коментари Харесай

Изкуствен интелект произведе голи снимки на реални непълнолетни момичета в Испания

Полицията в Испания проверява необикновени случаи на порнография – изкуствен интелект създаде голи фотоси, на които се виждат действителни малолетни девойки от Испания. За задачата ИИ е премахнал облеклата на пострадалите, като фотосите по-късно са изпратени на разнообразни хора в град в южната част на страната.

Случаят се развива през последните месеци. Група майки от Алмендралехо сигнализираха полицията, че дъщерите им са получили фотоси, на които са самите те, само че без облекла. Една от майките Мириам Ал Адиб разгласява видео в Инстаграм, в което споделя историята на щерка си.

Момичето ѝ споделя, че някой е употребявал приложение, което на процедура отстранява облеклата ѝ от фотоси и наподобява гола. По-късно тя схванала, че и други нейни връстнички са пострадали.

От страна на локалната полиция и прокуратура не дават повече детайлности, защото следствието тече сега. Въпреки това терзанието на родителите остава, че тези подправени голи фотоси могат да стигнат до уеб страници с порнографско наличие.

Пилар Порон, майка на едно от девойките, споделя пред локални медии, че щерка ѝ схваща инцидентно от другари, че съществува нейна гола фотография. Фатима Гомез пък твърди, че щерка ѝ е била изнудвана от момче, което заплашвало да популяризира манипулираните фрагменти онлайн.

Случаите са във време, в което Испания е съществено разтресена от скандал за полово принуждение и тормоз въз основата на пол, откакто президентът на футболната федерация Луис Рубиалес целуна футболистка без нейно позволение.

 

Инфо: бТВ

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР