Полицията в Хонконг съобщи, че е арестувала бившия съпруг на

...
Полицията в Хонконг съобщи, че е арестувала бившия съпруг на
Коментари Харесай

Арестуваха мъжа на разчленената моделка

Полицията в Хонконг заяви, че е арестувала някогашния брачен партньор на модела и инфлуенсър Аби Чой, откакто в жилище чартърен в северната част на града са открити елементи от разчлененото ѝ тяло.

Според полицията 28-годишната Чой е била оповестена за изчезнала в сряда, а в петък елементи от тялото ѝ са били открити дружно с резачка за месо, електрически трион и някои облекла в жилището в квартал Тай По в петък следобяд.

На конференция в събота полицейският основен контрольор Алън Чунг съобщи, че някогашният брачен партньор на модела е бил задържан при опит за бягство на кея в Тунг Чунг, на един от отдалечените острови на града - Лантау, и е бил арестуван. Инспектор Чунг съобщи, че полицията счита, че сега на ареста той е възнамерявал да избяга посредством воден превоз, написа CNN.

Бившият брачен партньор, дружно с брат му и родителите му - които бяха задържани в петък - са арестувани за разпит, до момента в който полицията продължава да търси останалите елементи от тялото на Чой. От полицията оповестиха, че следствието продължава.

28-годишната Аби Чой, която беше известна и като инфлуенсър в обществените медии, има близо 100 000 почитатели в профила си в Instagram, където са оповестени нейни фотоси, на които театралничи с разнообразни първокласни марки тук-там от Лондон до Париж и Шанхай и на борда на яхти в Хонконг. В биографията си тя написа, че " прегръщам всеки миг в живота ".

Чой оставя след себе си наследник и щерка от някогашния си брачен партньор и те ще бъдат сложени под грижите на майката на модела, допълват от полицията, написа " 24 часа ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР