Полицията в Хонконг използва сълзотворен газ по хиляди протестиращи в

...
Полицията в Хонконг използва сълзотворен газ по хиляди протестиращи в
Коментари Харесай

Полицията в Хонгконг използва сълзотворен газ, за да разпръсне протестиращите

Полицията в Хонконг употребява сълзотворен газ по хиляди протестиращи в безредиците в търговски центрове и туристически квартали, откакто антиправителствени манифестации ескалираха в безпорядък на Бъдни вечер, предава  Reuters, представена от Фокуснюз .

Протестиращите влязоха в търговски центрове и хвърляха чадъри и други предмети по полицията, които реагираха като пребиха някои от стачкуващите с палки. Полицията употребява и сълзотворен газ, с цел да разпръсне протестиращите, които окупираха основни пътища пред комерсиалните центрове и околните хотели.

Протестите, които не престават седем месеца, изгубиха част от мащаба и интензивността си. Но по думите на уредниците, мирният митинг по-рано този месец е съумял да притегли 800 хиляди души, което демонстрира мощната поддръжка за придвижването.

„ Много хора пазарят, тъй че е добра опция да разпространим известието и да кажем на хората защо се борим “, сподели Кен – 18-годишен възпитаник.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР