Полицията в град Кастория, Северозападна Гърция, е задържала шестима членове

...
Полицията в град Кастория, Северозападна Гърция, е задържала шестима членове
Коментари Харесай

Гръцката полиция задържа шестима души за трафик и изнудване на чужденци

Полицията в град Кастория, Северозападна Гърция, е задържала шестима членове на незаконна група, която се е занимавала с нелегално извеждане на чужденци от Гърция към други страни, съобщи гръцката национална телевизия ЕРТ, представена от Българска телеграфна агенция.

Залавянето на групата е било разследване от огромна полицейска интервенция, в която са взели участие полицейски чиновници от отделите по сигурността, битката с наркотрафика и гранична защита. Шестимата арестувани се считат за част от незаконна група за трафик на хора, която беше разкрита в региона през септември. Тогава бяха арестувани седем души, а още седем членове на бандата са разпознати.  Освен че се занимавали с трафик на хора, счита се, че арестуваните са държали принудително бежанците, с цел да получат от тях повече от контрактуваните суми.

В хода на интервенцията преди два месеца бяха открити и конфискувани автоматизирана пушка, пълнител, хладно оръжие, система за дистанционно управление на дрон, мобилни телефони и найлонов пакет с бистър метамфетамин с общо тегло 2,2 грама. 

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР