Полицията в Гибралтар е започнала ново издирване на моряк от

...
Полицията в Гибралтар е започнала ново издирване на моряк от
Коментари Харесай

Стартира ново издирване на моряк от Кралския флот, за когото се страхува, че е жертва на убиеца на Франкенщайн

Полицията в Гибралтар е почнала ново търсене на моряк от Кралския флот, който изчезна преди близо 40 години и се притеснява, че е бил жертва на „ Франкенщайн “ Убиец ”.

Моряк Саймън Паркс от Бристол е забелязан за финален път през декември 1986 година, когато корабът, на който е служил, HMS Illustrious, е дебаркирал в региона на път за у дома от обиколка в Далечния изток. Смята се, че 18-годишният юноша е бил жертва на Алън Гримсън, някогашен старши офицер, който е служил на борда на самолетоносача по същото време, който по-късно е наказан на пожизнен затвор за убийството на двама млади мъже.

Получава чудовищния прякор поради огромното си чело. По това време беше осъществено огромно търсене, само че корабът се върна в Портсмут без него.

След приемане на нова информация чиновници от полицията на Хемпшир към този момент се върнаха на паркинга Town Range, където бяха осъществени предходни следствия през август 2023 година Полицията също е правила разкопки на гробище в Британската отвъдморска...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР