Полицията в Германия е провела обиски на 20 адреса в

...
Полицията в Германия е провела обиски на 20 адреса в
Коментари Харесай

Полицай е ранен при повторен обиск на превратаджиите в Германия

Полицията в Германия е провела обиски на 20 адреса в границите на следствието за държавен прелом, за който са обвинени райхбюргери, заяви в туитър министърът на правораздаването Марко Бушман.

Те са били извършени на 22 март в осем федерални окръга, както и Швейцария, прецизира Der Spiegel. Обиските са били в домовете на петима обвинени в Мюнхен, Хановер, Кемниц други места, както и в 14 очевидци по делото. В частност са наранени трима полицейски чиновници, четирима някогашни и един настоящ боен.

По време на обиските в Рьотлинген, окръг Баден- Вюртемберг е ранен леко служител на реда. Това е станало, когато са се опитвали да влязат в дома на играч по спортна пукотевица, който бил очевидец по делото за подготовка на държавен прелом.

Първите обиски бяха през декември предходната година. Тогава управляващите оповестиха, е са арестували участниците в формация, която е считала за завладее Бундестага и да събори държавното управление в Германия. В нея влизали крайнодесни екстремисти - райхсбюргери, почитатели на теорията на конспирацията, както и някогашни военни. Те желали да основат страна, сходна на Германския райх от 1871 година, ръководена от 71-годишният Хенрих, принц на Рейн. По делото са обвинени над 60 индивида, написа Spiegel.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР