Полицията в Благоевград беше вдигната на крак снощи малко преди

...
Полицията в Благоевград беше вдигната на крак снощи малко преди
Коментари Харесай

В Struma.com! Истинско криминале в Благоевград! Младо момиче лежи на улицата край хотел Сити, а над него мъж с пистолет! 20-годишна простреляна след преследване ..

Полицията в Благоевград беше вдигната на крайник нощес малко преди 19 часа, след сигнал подаден от благоевгадчанин, че в региона на хотел " Сити " младо момиче лежи на улицата, а над него мъж размахва револвер, след което избягал от мястото с автомобил Фолксваген Шаран, научи Struma.com.

Минути по-късно в полицията се обажда Любомира Б., която оповестява, че на улица " Дойран " въоръжен мъж прави скандал. Незабавно един екип от полицията отива в региона на хотел " Сити ", а различен на ул " Дойран ". Оказва се, че агресорът с револвера е един и същ- 32-годишният Ивайло Донев.

Оказало се, че преди за бъде хванат той преследвал по улиците на града 20- годишната Валерия Н., която нападнал в региона на хотел " Сити ". Повалил я на земята и я прострелял в крайници.

Момичето изпаднало в потрес и незабавно е превозено в Спешно поделение на МБАЛ, където е открито, че има сачма в крайници, а прострелването е осъществено с въздушен револвер.

Стрелецът е задържан и е предал оръжието си. Той е криминалнопроявен, задържан и различен път за побоища, разбра Struma.com.

Изясняват се претекстовете за закононарушението и връзките му с Валерия...

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР