Полицията в Бийвъркрийк споделя повече информация за стрелбата в Walmart,

...
Полицията в Бийвъркрийк споделя повече информация за стрелбата в Walmart,
Коментари Харесай

Местен човек, идентифициран като масов стрелец в Beavercreek Walmart; ФБР, полицията търси мотив

Полицията в Бийвъркрийк споделя повече информация за стрелбата в Walmart, при която бяха ранени четирима души в понеделник вечерта.

Стрелецът беше разпознат във вторник следобяд като 20-годишния Бенджамин Джоунс от Дейтън. Разследващите споделиха, че той се е върнал в Дейтън през последната година.

> СНИМКИ:

Съобщава се, че Джоунс е влезнал в магазина на бул. Пентагона. с дълъг револвер High-Point.45 диаметър и по-късно почнал да стреля, съгласно обаждащите се на 911.

Полицията удостовери във вторник сутринта, че четирима възрастни, три дами и един мъж, са били ранени при стрелбата. Трима от тях са в сериозно положение, а един е с пострадвания, без заплаха за живота. В актуализация във вторник следобяд се споделя, че три към този момент са в устойчиво положение, а една към момента е посочена като сериозна, само че постоянна.

Всички жертви бяха разпознати като купувачи в магазина.

Разследващите споделиха, че той не наподобява да се е насочил към един съответен човек и жертвите му са открити из целия магазин.

Както News Center 7 заяви по-рано, Джоунс е умрял от явно самонараняване огнестрелна рана. Той беше открит мъртъв в магазина в 20:42 ч., по-малко от 10 минути откакто диспечерите получиха първото си позвъняване на 911.

Полицията сподели видео от телесна камера на един чиновник, който изтича в магазина след стрелбата и го откри Джоунс е мъртъв зад зрителния център в магазина.

Полицията удостовери, че е намерила колата на Джоунс на паркинга. News Center 7 беше там, когато го изтеглиха рано сутринта във вторник, откакто получиха заповед за обиск. Това не беше единственото претършуване, извършено във вторник.

„ Ние, със съдействието на ФБР, издадохме заповед за обиск в резиденцията му “, сподели капитанът на полицията в Бийвъркрийк Чад Линдзи, изпълняващ длъжността шеф на полицията.

> > СВЪРЗАНО:

Представител на ФБР сподели, че преглеждат и проверяват историята на Джоунс, с цел да се опитат да дефинират претекста за стрелбата.

Новинарски център 7′s Майк Кембъл попита Зринка Дилбър, отговарящ специфичен сътрудник на ФБР от бюрото на организацията в Синсинати, дали стрелбата е била расистко стимулирана.

„ Търсим мотивацията. Работим с Beavercreek, само че не знаем дали сега е расистко стимулирано “, сподели Дилбър.


Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР