Полицията в Барселона арестува двама мъже, на 31 и 51

...
Полицията в Барселона арестува двама мъже, на 31 и 51
Коментари Харесай

Жестоко убийство на мъж потресе Барселона

Полицията в Барселона арестува двама мъже, на 31 и 51 години, обвинени в ликвидиране на немец, по-малко от седмица откакто в резервоар за отпадък бяха открити елементи от тялото на мъжа, съобщи ДПА.
Едва през вчерашния ден медиите оповестиха националността на 50-годишната жертва и информацията беше доказана от полицията.
Миналия вторник елементи от разчлененото тяло са били открити от търговец на скрап в резервоар на оживена улица в влиятелен квартал, тъкмо пред постройката, в която германецът е живял доста години чартърен, споделя охранител. Там са открити " разнообразни улики, които свързват това място с хипотетична насилствена гибел ", оповестиха от полицията.
Според известия в медиите и свидетелства на съседи задържаните са 31-годишен от Украйна и 51-годишен ирландец, които за малко живеели в жилището на германеца като наематели. Смята се, че двамата са сложили торса и други елементи на тялото в куфар и са го хвърлили в контейнера.
Двамата обвинени се изправиха през вчерашния ден пред арбитър, който наложи мярка за неотклонение " задържане под стража " за 51-годишния. По-младият мъж е освободен, само че паспортът му е лишен. Той няма право да напуща Испания и би трябвало да се явява постоянно пред правосъдни чиновници в Барселона.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР