Полицията в Банско се видя в истинско приключение в събота

...
Полицията в Банско се видя в истинско приключение в събота
Коментари Харесай

Екшън по трасето Банско-Добринище! Р. Тодев-Малкия Гагън в луда гонка с полицията! Мъртво пиян, дрогиран и без книжка не спира на стоп палка и става страшно... 

Полицията в Банско се видя в същинско премеждие в събота през нощта. Шофьор на лек автомобил подвигна дежурните екипи на крайник малко след среднощ, откакто не се подчинил на стоп палка, и с мръсна газ избягал в посока Добринище. Няколко екипа се присъединили в преследването и в региона на Добринище водачът дезертьор е арестуван. Оказва се остарял познайник на ченгетата от Банско, криминалнопроявеният и осъждан за най-различни закононарушения Радослав Тодев, с прякор Малкия Гагън.,научи Struma.com.Тестовете за алкохол и опиати се оказали позитивни. уредите отчели над 2 промила алкохол и приложимост на кокаин.

Изненадата била цялостна откакто се оказало, че в това положение Малкия Гагън е карал и без удостоверение за правоуправление. Низ от закононарушения, които евентуално ще му костват свободата. Той е закаран в следствия арест и ще бъде съден по бързата процедура. За следващ път казусът потвърждава, че по пътищата в региона става все по-страшно. Шофьори в нетрезво положение и дрогирани зад кормилото заплашват живота на останалите. Ежедневно полицейският бюлетин оповестява за хванати водачи след приложимост на опиати и алкохол, само че наклонността е броят им да се усилва, макар ежедневните арести.

П. Попов

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР