Полицията спипа ученичка да продава наркотици до училище.Със започване на

...
Полицията спипа ученичка да продава наркотици до училище.Със започване на
Коментари Харесай

Хванаха момиче да продава дрога до столично училище

Полицията спипа ученичка да продава опиати до учебно заведение.

Със започване на образователната година активизирахме работата по противопоставяне на наркоразпространението в региона на образователните заведения на територията на София. Миналата седмица организирахме профилирана полицейска интервенция. Това сподели на брифинг началникът на отдел " Противодействие на престъпната престъпност " в Столична дирекция на вътрешните работи комисар Петър Петров, съобщи кореспондент на Novini.bg.

Той заяви, че акцията е извършена на цялата територия на София. Проверени са над 1000 лица, формирани са 15 досъдебни производства за наркоразпространение, арестувани са 23 лица, разгласи комисар Петров. Има и формирани две досъдебни производства за ръководство на моторни транспортни средства след приложимост на наркотични субстанции, добави той, като посочи, че по време на спецоперацията са проверени над 860 автомобила.

По време на спецакцията до оградата на столично учебно заведение е задържано 15-годишно момиче, което продавало опиати, заяви комисар Петър Петров.

При акцията са конфискувани няколкостотин дози марихуана. Иззет е също по този начин амфетамин, метамфетамин, дребни количества кокаин, заяви началникът на отдел " Противодействие на престъпната престъпност " в Столична дирекция на вътрешните работи.

Работи се целеустремено. Целта е предотвратим в и към учебните заведения да няма такива закононарушения, сподели още комисар Петър Петров.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР