Полицията ще е на пост пред големите хипермаркети в Пловдив,

...
Полицията ще е на пост пред големите хипермаркети в Пловдив,
Коментари Харесай

МВР на пост пред хипермаркетите в Пловдив

Полицията ще е на пост пред огромните хипермаркети в Пловдив, с цел да следи за търговци и клиенти, които не съблюдават ограниченията против пандемията. Това стана ясно в неделя от пост на кмета на града Здравко Димитров във фейсбук.

" Екипи на Община Пловдив ми рапортуваха за дълги опашки на касите, неспазване на отдалеченост в питателните магазини и хипермаркетите за домашни артикули. Не малко бяха изявленията в медиите и обществените мрежи, които откриха също безконтролно държание на жители и търговци ", написа той.

Той посочи, че в навечерието на Рождество Христово всеки желае да избере подарък, само че зададе риторичния въпрос - коства ли си тази цена, тъй като тя ще е за сметка на здравето на доста хора.

" Още през вчерашния ден направихме организация взаимно с шефа на ОДМВР-Пловдив старши комисар Йордан Рогачев и екипи на полицията, които ще дежурят пред входовете на огромните магазини, с цел да управляват пропускането на клиенти след 17:00 в делнични дни и по през целия ден събота и неделя до 2 януари 2021 година Общинска полиция, Общинска защита и Пловдивски общински инспекторат не престават с инспекции по всички търговски обекти и в градския превоз " написа още кметът.

Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР