Полицията съобщи, че 12-годишно момиче е било задържано, след като

...
Полицията съобщи, че 12-годишно момиче е било задържано, след като
Коментари Харесай

12-годишно момиче намушка до смърт малкото си братче

Полицията заяви, че 12-годишно момиче е било арестувано, откакто е било упрекнато, че е намушкало смъртоносно 9-годишния си брат на 5 януари в Тулса, Оклахома, съобщи Би Би Си.

Полицейското ръководство в Тулса съобщи в известие, че чиновниците са се отзовали в дома в 23:43 ч. и са разкрили парамедици и пожарникари на мястото, които правят CPR на жертвата.

„ Полицаите научиха, че родителят на децата спи горе, когато 12-годишната щерка го събудила и споделила, че е намушкала 9-годишния си брат “, се споделя всъобщението.

Детето е откарано по неотложност в болничното заведение и е подложено на интервенция. За страдание, момчето не е съумяло да се пребори за живота си и е умряло малко след 2:30 сутринта тази нощ, оповестиха чиновници.

Полицейското ръководство в Тулса заяви, че 12-годишната му сестрае била арестувана в Семейния център за правораздаване за малолетни.

През последните дни това е вторият случай, в който малолетен лишава или заплашва живота на различен човек.

Преди дни съобщихме, че шестгодишно момче бе арестувано от полицията, откакто е стреляло по преподавател в американския щат Вирджиния. Не е ясно по какъв начин детето се е сдобило с оръжието, само че началникът на полициятазаяви, че случаят не е " инцидентна пукотевица ".

25-годишната учителка Аби Цвернер, есериозно ранена, само че е в устойчиво положение, осведомиха отначалното учебно заведение.

Един от родителите, Стив Гонзалес, чието дете е участвало в класната стая по това време, разказапред Fox News, че госпожа Цвернер е реагирала безкористно след стрелбата. Той показа, че откакто била простреляна, " тя изкрещяла на децата си да бягат ".

Нюпорт Нюз е град с към 180 000 души и се намира на към 112 кмюгоизточно от столицата на щата Ричмънд.

Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР