Полицията събира протестиращи на случаен принцип и възнамерява да ни

...
Полицията събира протестиращи на случаен принцип и възнамерява да ни
Коментари Харесай

Борислав Сандов разкри как се извършват арестите, европейска организация се застъпи за задържаните

" Полицията събира протестиращи на инцидентен принцип и има намерение да ни държи по коридорите на РПУ-тата до на следващия ден, с цел да не се върнем на митинга.
, тъй като тези, които ни арестуваха, са назад в линията на `робокопите` с лютивия спрей и палките.
Но не могат да арестуват всички протестиращи. И не могат да спрат процеса на националното неодобрение, до момента в който не си подадат оставките.
Вече за всички е ясно, че в. Тази мъка би трябвало да спре. След днешните събития Борисов към този момент загуби и последните си другари в Европейския съюз. Сега той само може да прави като Лукашенско в Беларус.
 Арестуван е един от водачите в Демократична България Арестуван е един от водачите в " Демократична България "
Съпредседателят на зеленото придвижване в границите на групировката " Демократична България " Борислав Сандов е бил задържан на днешния митинг...
И точно с тези си дейности да остане в историята`, написа още той.

Междувременно след задържането на Сандов последва и незабавна реакция от страна на европейските " Зелени ", които желаеха в Twitter незабавното освобождение на Борислав Сандов и другите арестувани през днешния ден мирни протестиращи.

We call for the immediate release of, co-chair of, and of other party members and peaceful protesters, who have been arrested outside the country`s parliament. and the Bulgarian police must not infringe upon their citizens` right to protest.
— European Greens (@europeangreens)
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР