Полицията разследва случай на сбиване в близост до търговския център

...
Полицията разследва случай на сбиване в близост до търговския център
Коментари Харесай

Агресия на пътя: Джигити пребиха млад мъж на бул. Ситняково

Полицията проверява случай на сборичкване наоколо до комерсиалния център на бул. „ Ситняково “. Това оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.

Криминалисти на Столична дирекция на вътрешните работи обясняват всички условия към случая, зародил тази нощ в столицата.

Около 23.15 часа нощес в полицията е получен сигнал за сборичкване сред група мъже, наоколо до търговски център на бул. „ Ситняково “. Пристигналият полицейски екип открил на място 23-годишен потърпевш мъж.

По негови данни малко преди този момент, до момента в който карал, бил засечен от няколко автомобила, единият от които препречил пътя му и го принудил да спре. От другите коли слезли няколко мъже, които го нападнали, удряли по главата и тялото, а след това трансферирали експанзията си върху автомобила му.

Пострадалият е превозен от екип на спешна помощ до болнично заведение за обзор, от където малко по-късно е освободен за домашно лекуване.

По случая е формирано досъдебно произвеждане, в границите на което, под наблюдението на прокуратурата, не престават процесуално-следствените дейности за определяне на всички обстоятелства и условия, както и за търсене на причинителите.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР