Полицията разследва инцидента с бившия премиер в служебно правителство Ренета

...
Полицията разследва инцидента с бившия премиер в служебно правителство Ренета
Коментари Харесай

Ренета Инджова дала противоречили показания за инцидента


Полицията проверява случая с някогашния министър председател в служебно държавно управление Ренета Инджова от нощес.

Инджова е със счупена китка на лявата ръка. Дадени са спорни обстоятелства и условия по случая, разкри Стойно Цветков, шеф на отдел " Разследване " в Столична дирекция на вътрешните работи.

Той разясни, че след 18 часа през вчерашния ден в Трето районно полицейско ръководство бил подаден сигнал от трето лице, непосредствен на Инджова, че е претърпяла случай. Самият случай обаче станал в към 9 часа сутринта.
 Ренета Инджова е претърпяла случай
Ренета Инджова е претърпяла случай

Полицията ревизира какво тъкмо се е случило

Инджова разказала пред полицията, че през вчерашния ден сутринта, тръгвайки за пазар " Герена ", чула бързи стъпки и била блъсната от лице, което не спряло и траяло да тича. При конфликта, тя залитнала и паднала на ръката си - счупила китката на лявата си ръка. Прибирайки се у дома, тя звъннала на близки и другари, с които посетила болничното заведение. След като посетила " Пирогов ", там било записано, че става въпрос за битов случай - рухване по стълби.

След подаденият сигнал полицията незабавно почнала оперативно-издирвателни мероприятия, като някогашният длъжностен министър председател била разпитана в дома си.

Действията по следствието в региона на произшествието в столичния квартал " Хаджи Димитър " не престават.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР