Полицията разкри и арестува мъжа, който преди около седмица ограби

...
Полицията разкри и арестува мъжа, който преди около седмица ограби
Коментари Харесай

Пипнаха серийния крадец от Бургас: Оказа се затворник, лежал за убийство

Полицията разкри и арестува мъжа, който преди към седмица ограби магазин в жк „ Меден рудник ” в Бургас, написа " Флагман ". Както БЛИЦ заяви, притежателят на комерсиалния обект се обърна за помощ за определяне самоличността на наглеца, който е заловен в крачка от камерите за видеонаблюдение.

Оказа се, че задържаният за закононарушението е 46-годишният Адриан Йоанов Илиев. Бургазлията се прочу преди 4 години, когато след излизането си от пандиза откри, че ЕГН-то му е същото като на различен пандизчия – Иван Димитров от Средец.

Адриан получил 20-годишна присъда за ликвидиране. Той обаче излязъл предварително през есента на 2012 година След няколко месеца следва да бъде оправдан за тежкото закононарушение.

Досието на килъра е чисто като сълза поради дублирането на ЕГН-тата. Към момента на името на Адриан попадал само престой в изтрезвителя.

Той е задържан за кражба на 57 лотарийни билета от магазина до бл. 252 в жк „ Меден рудник”. Полицията проверява експандизчията и за други закононарушения.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР