Полицията продължава да издирва 20-годишния студент по ветеринарна медицина Мартин

...
Полицията продължава да издирва 20-годишния студент по ветеринарна медицина Мартин
Коментари Харесай

Още издирват 20-годишния Мартин. Майка му е получила мистериозен СМС - 112

Полицията продължава да търси 20-годишния студент по ветеринарна медицина Мартин Георгиев от Пловдив, съобщи bTV. 

Мартин учи в Стара Загора и същата вечер е тръгнал с трен от Пловдив за изпит. Следите му се губят от 25 януари, когато последно е приказвал с майка си. Не е бил забелязан нито на изпита, нито в общежитието, където живее. 

Бил е облечен със синьо яке, кафяв пуловер, черни маратонки и синя раница. Ако имате информация за Мартин, можете да се обадете в най-близкото полицейско ръководство. 

Междувременно майката на Мартин София Георгиева е получила мистериозен СМС рано в събота заран на телефона на момчето. Съобщението е пристигнало малко след 1 часа в събота. В него от името на сина ѝ се твърди, че той е добре и че ще се прибере самичък у дома. 

В събота майката е получила информация от две девойки, че са забелязали синът ѝ във влака Видин-София. Снощи София и брачният партньор ѝ очаквали да видят сина си да идва от София малко след 21 часа на гарата в Пловдив, само че Мартин по този начин и не се появил. 

Тази нощ към 1 часа друг младеж изпратил известие, че е видял Мартин в софийски мол по-рано същата вечер. Майката и бащата на Мартин сега са в София и се пробват да получат достъп до камерите на софийската централна гара, с цел да се уверят дали синът им е слизал от влака от Видин, в събота вечера. Процедурата е тромава и това едва ли ще се случи в околните часове.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР