Полицията претърсва къща само на метри от летище Хийтроу, след

...
Полицията претърсва къща само на метри от летище Хийтроу, след
Коментари Харесай

Шок във Великобритания! Вторият бомбаджия е живеел само на метри от летище Хийтроу, може да е искал да свали самолет

Полицията претърсва къща единствено на метри от летище Хийтроу, откакто втори обвинен бе задържан по отношение на атентата в лондонската метростанция „ Парсънс Грийн “. 21-годишният е бил хванат в Лондон в събота вечерта. Само няколко часа, откакто различен човек – 18-годишен, бе задържан в пристанището на Доувър на фона на страховете, че терористична клетка възнамерява нов атентат в страната.



Домът на втория терорист и летище Хийтроу

Също стана ясно, че хванатият в Доувър е иракски емигрант, който е бил задържан две седмици преди детонацията в метрото, само че след това е бил освободен.

Местните управляващи оповестиха, че иракчанинът е дошъл на Острова, когато е бил на 15 години, след гибелта на родителите му. Негов другар разкри, че роднините му не са били съгласни той да се реалокира да живее при християнско семейство.

След арестите министърът на вътрешните работи Амбър Ръд разгласи, че степента на терористична опасност в страната е намалена до „ сериозна “, което значи, че съгласно силоваците офанзивата към този момент не е неизбежна.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР