Полицията предотврати нападение с нож над случайни минувачи във Франция,

...
Полицията предотврати нападение с нож над случайни минувачи във Франция,
Коментари Харесай

30-годишен нападна с нож случайни минувачи във Фракция

Полицията предотврати нахлуване с нож над инцидентни минувачи във Франция , съобщи ТАСС. Инцидентът е станал в град Мец. Френската полиция е задържа мъж, който е заплашвал с нож минувачи. По непотвърдена информация, той е крещял мюсюлмански лозунги.
Според очевидци, случаят е станал в региона на Борни днес следобед. Пристигайки на местопроизшествието, полицията е разкрила огън по нападателя, когато той се е опитал да им се нахвърли. Нападателят е получил огнестрелна рана в крайници и е бил арестуван. Към момента няма информация за пострадалите. Полицията към този момент е идентифицирала нападателя. Той е 30-годишен и името му попада в регистъра на обвинените за тероризъм.
Това е вторият сходен случай през последните няколко дни. На 03.01.20 година в предградие на Париж - Вилежуиф - мъж е нападал минувачи. Нападателят е 22-годишен гражданин на Париж и е нападал жертвите си в локален парк. В резултат един човек почина, а други двама бяха приети в болница. Разследването на този случай е подхванато от френската прокуратура и се гледа като случай на тероризъм.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР