Полицията посочила, че понеже Вилма е пълнолетна, трябва да минат

...
Полицията посочила, че понеже Вилма е пълнолетна, трябва да минат
Коментари Харесай

Отиде до магазина, но не е стигнала до там. Млада жена от Обеля е в неизвестност от три дни 


Полицията показала, че тъй като Вилма е пълнолетна, би трябвало да минат 24 часа, преди да я разгласят за изчезнала

27-годишата Вилма от София е в неопределеност от три дни. Баща ѝ Светлин Зарков популяризира информация за нея в обществените мрежи с вяра някой да помогне.

Последното, което е чул от щерка си на 21 януари, било, че отива до магазина в столичния квартал " Обеля ". 15 минути по-късно се опитал да ѝ се обади, само че телефонът ѝ бил изключен. Разтревоженият родител подал сигнал и в полицията два часа след изгубването ѝ. Оттогава от нея няма и диря. Полицията знае за случая, само че резултат към този момент няма.

Бащата прегледал камерите в региона. Оказало се, че щерка му изобщо не е стигнала до магазина. Изчезнала в мъртва за камерите точка.

" Погледът ми се премрежи ". Пейо Пеев бил дрогиран от жена си дни преди убийството
" Към 15:00 ч. Вилма споделя на татко си, че отива до магазина, който е наоколо до тяхното местоживеене, на 5 мин. разстояние. Минават часове, само че Вилма по този начин и не се прибира у дома. Телефонът ѝ е изключен и нямаме никакъв контакт с нея. Баща ѝ отива в полицията, с цел да заяви за неочакваното ѝ изгубване, само че несъмнено както постоянно и по закон, тъй като тя е пълнолетна, споделят че би трябвало да минат 24 часа.

Минавайки интервалът от 24 часа, към момента нямаме никакъв контакт с нея и е в неопределеност. Подаден е към този момент сигнал за търсене в полицията, откъдето е обявено, че единственото нещо, което могат да създадат, е да я уведомят, в случай че инцидентно попаднат на нея, че я търсят и в случай че желае да се прибере у дома.

След като татко ѝ е попитал дали е допустимо да се наблюдава телефонният ѝ номер, да се види къде е последното ѝ местоположение, от полицията му дават отговор, че те нямали право да проследявали телефонни номера ", написа позната на фамилията Катрин Илиева в профила си във Фейсбук.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР